Activiteiten

Meet Me organiseert één keer in de 4 tot 6 weken een activiteit of bijeenkomst.

 

Er wordt van alles georganiseerd. Zoals een gezellige bijeenkomsten met een drankje en eventueel een hapje. Iets sportiefs, zoals kanoën, schaatsen, skeeleren, steppen, lasergame, paintball, midgetgolf, moutainbiken, sport- en spelmiddag of een klimbos. Een culturele activiteit, zoals een bezoek aan een kasteel, slot, fort, museum, gemaal of een stadswandeling met gids. Of een activiteit gericht op de natuur, zoals een wandeling, fietstocht, bezoek aan een natuurcentrum of dierentuin of een natuurrondleiding. Er worden ook avonden met meer inhoudelijke chirstelijke diepgang georganiseerd.

 

Waar de bijeenkomsten plaats vinden, is afhankelijk van wat er georganiseerd wordt en/of waar een geschikte locatie is. Het is meestal in de Vijfheerenlanden of Alblasserwaard of in omliggende gemeenten.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die gaan komen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

 

Heb jij een leuk idee of zou jij ook wat willen organiseren, dan zou dat heel fijn zijn! Je kan van je laten horen via de mail, meetmevijfheerenlanden@gmail.com.

 

Klik verder op de subpagina's om de activiteiten te bekijken. Daar kan je ook zien hoeveel mensen er op de al georganiseerde activiteiten af zijn gekomen.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb