Activiteiten

Meet Me hoopt één keer in de 1 á 2 maanden een bijeenkomst te kunnen organiseren. Hoe zo'n bijeenkomst eruit ziet staat nog niet vast.

 

Er kan van alles georganiseerd worden. Er valt te denken aan gezellige bijeenkomsten met een drankje en eventueel een hapje. Aan iets sportiefs, zoals kanoën, schaatsen, skeeleren, steppen, lasergame, paintball, midgetgolf, moutainbiken, sport- en spelmiddag of een klimbos. Een culturele activiteit, zoals een bezoek aan een kasteel, slot, fort, museum, gemaal of een stadswandeling met gids. Of een activiteit gericht op de natuur, zoals een wandeling, fietstocht, bezoek aan een natuurcentrum of dierentuin of een natuurrondleiding. Er kan ook een avond met meer inhoudelijke chirstelijke diepgang georganiseerd worden.

 

Waar de bijeenkomsten plaats zullen vinden, is afhankelijk van wat er georganiseerd wordt en/of waar een geschikte locatie is. Het zal hoogst waarschijnlijk wel in de gemeenten zijn die op de homepage staan vermeld.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die gaan komen? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief!

 

Heb jij een leuk idee of zou jij ook wat willen organiseren, dan zou dat heel fijn zijn! Je kan van je laten horen via de mail, meetmevijfheerenlanden@gmail.com.

 

Klik verder op de subpagina's om de activiteiten te bekijken.