Derde activiteit

Geannuleerd!

Vanwege de oplopende coronabesmettingen hebben we besloten om het boulderen op 27 november niet door te laten gaan. Hoe jammer dat ook is.

We hopen in het nieuwe jaar een nieuw datum te kunnen prikken. Houd onze nieuwsbrief of onze socialmediakanalen daarvoor in de gaten.

Geannuleerd!

 

Op zaterdagmiddag 27 november gaan we boulderen met elkaar!

 

We gaan naar Boulderhal Zuidhaven in Utrecht Zuid, Vrieslantlaan 2. Daar zal een instructeur ons het eerste uur persoonlijke instructie en begeleiding geven en mag je ook vrij boulderen.  Eénmaal binnen mag je zo lang blijven als je wilt. Dus veel, weinig of geen ervaring, je kan sowieso je ei kwijt! Samen maken we het sportief gezellig!

 

Boulderhal Zuidhaven beschikt over een café waar verschillende drankjes, broodjes en snacks te koop zijn. Je mag uiteraard ook zelf een flesje water meenemen. Bij Zuidhaven kan je ook klimschoenen huren. Er zijn kleedkamers met douches aanwezig.

 

We verzamelen tussen 14.15 en 14.30 uur bij de ingang van de boulderhal. Zorg dat je optijd bent!! Als je met de auto komt, houdt dan rekening met het zoeken van een parkeerplek! Zorg ook dat je een coronatoegangsbewijs bij je hebt! Neem sportieve kleding en, als je geen klimschoenen huurt, schone sportschoenen (liefst met lichte zolen) mee.

 

Heb je nog (bijna) nooit geboulderd? Bekijken dan onderstaande twee video's over de veiligheidsinstructies en de valinstructies!! En er zijn uiteraard nog allerlei filmpje te vinden met tips en trucs.

- https://www.youtube.com/watch?v=Q7gPe34WUR8  (8 minuten)
- https://www.youtube.com/watch?v=GPu-zct3-bk   (2 minuten)

 

Je kan je tot en met dinsdag 23 november opgeven (en kosteloos annuleren). De kosten voor het boulderen bedragen 16 euro. Klimschoenen huren kost 3,50 euro. Via dit formulier (opgeven is niet meer mogelijk) kan je je opgeven voor het boulderen en de huur van klimschoenen.

Als je je opgeeft dien je:

Kennis te hebben genomen van de zwaarte en de risico’s van het boulderen.
Alle medische en conditionele bijzonderheden schriftelijk aan de organisator te melden.
Zich in staat achten deel te nemen aan het boulderen wat gezondheid en conditie betreft.
Fysiek in staat te zijn om mee te doen zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.

 

www.boulderhalzuidhaven.nl

 

Wegens de coronacijfers gaat het gezamenlijk eten na afloop niet door.

 

Volg ons via de nieuwsbrief,  facebook en/of instagram.