Soosavond

Op vrijdagavond 9 december houden we een gezellige Soosavond. Er kan gezellig geklets worden met elkaar. Als je je spelletje(s) meeneemt kan er een spelletje gespeeld worden. Bordspellen, kaartspellen, maar ook twister is welkom. Als er een leuk deuntje langs komt, staat het je vrij om hierop te bewegen. Oftewel, we gaan zien wat de avond brengt.

 

We zijn vanaf 20.00 uur welkom in De Soos in Giessen-Oudekerk, Oudekerkseweg 68. Voor een drankje en een knabbeltje wordt gezorgd. We ontvangen je opgave graag t/m dinsdag 6 december. Zo weten we een beetje hoeveel mensen we kunnen verwachten. Als je je hebt opgegeven, maar toch niet komt, kan je je via een mailje afmelden. Mocht je last minute besluiten om te komen, dan kan je je nog opgeven via het formulier of gewoon aan komen waaien.

 

Op de avond zelf zal er een fooienpot staan, waarin je contant geld kan doen. Als je het (makkelijk) kan missen, ontvangen we graag een bijdrage! Zit je niet zo ruim in je geld, dan mag je het evt. ook achterwege laten. (Tikkie of via de bank is niet mogelijk.)

 

Op de geluidsinstallatie kan een apparaat, telefoon, met aux aansluiting, waar je je oortjes ook op aansluit, aangesloten worden. Dus heb jij wat leuke (achtergrond) muziek die we kunnen afspelen? Neem het mee!

 

Opgeven kan via dit formulier. Carpoolwensen kan je hierin ook aangeven.

 

Tot 9 december! En vergeet je spelletjes niet. :)

 

Opkomst:

Bijna 40 personen.

Gemiddelde leeftijd: 33 jaar.

Man/vrouw verhouding: bijna gelijk.