Inhoudelijke avond 25 november


Op zaterdag 25 november organiseert Meet Me te Giessenburg een inhoudelijke avond over het thema: Hét verschil maken in relaties.

Wat is een goede relatie? En hoe kun je werken aan een goede relatie? Hoe bereid je je eigenlijk voor op een liefdevolle, gelukkige relatie? Moet ik me wel zo focussen op 1 liefdesrelatie, of kan ik beter werken aan goede, betekenisvolle vriendschappen? Hoe maak ik echt contact? Zijn er dingen die mij in de weg zitten om op te bloeien? Hoe bevorder je eigenlijk levensgeluk?

Bij deze en andere vragen willen we een speciale avond stil staan.

 

Programma

Maaltijd, lezing, nabespreking, borrel.

Welkom vanaf 17:30

Maaltijd: 18.15

Start lezing: 19.30

 

Locatie

Zalencentrum De Stigt / Maranathakerk

Peursumseweg 15 Giessenburg

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

 

Maaltijd

De maaltijd bestaat uit belegde broodjes, soep en salade.

 

Wie gaat er wat vertellen?

Marije van den Berg

Marije is een gepassioneerde spreker die al veel ervaring heeft opgedaan in het spreken voor jongeren, studenten en bedrijven. Daarnaast begeleidt ze als coach jonge mensen om hun talent en potentie te ontdekken. Ze is gespecialiseerd in thema's als communicatie, passie, geluk, welzijn en kracht.

 

Voor wie?

Iedereen in de doelgroep van Meet Me. Of je nu makkelijk of moeilijk met anderen contact maakt. Voor wie denkt veel of weinig van relaties af te weten. Of je nu veel of weinig vragen hebt. Deze avond is niet alleen voor singles interessant, maar ook voor wie in een relatie zit. De focus wordt gelegd op zowel liefdesrelaties als vriendschappelijke relaties. We hopen dat je met plezier terug gaat kijken op deze avond! :)

 

Kosten

De totale kosten zijn per persoon: 15 euro

 

Aanmelding

Opgeven kan t/m dinsdag 21 november, zodat wij weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Dat kan via dit formulier.

Aantal deelnemers: 34 (13 man, 21 vrouw).

 

Overig

- Voor wie wil kan er na de lezing worden doorgepraat over het onderwerp (m.b.v. gespreksvragen) en is er gelegenheid om de spreekster vragen te stellen. Voel je daartoe niet verplicht. Je kunt er ook gewoon voor kiezen om over andere dingen te praten :).

- Als je voorafgaand aan deze avond een vraag hebt, kun je deze noteren in het opgavenformulier zodat deze behandeld kan worden op de avond.

- Kun je niet bij de maaltijd aanwezig zijn, zorg dan dat je er uiterlijk 19:15 bent.

- Allen die zich hebben aangemeld, krijgen vrijdagochtend nog even een bericht met de laatste info.

- In de aanmelding kun je aangeven of je zou willen carpoolen. Uiterlijk de vrijdag van te voren krijg je bericht hierover als dat voor jou van toepassing is.

- Heb je je aangemeld, maar kun je onverhoopt toch niet komen, mail dan even! (De kosten krijg je dan terug.)

- Lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan de maaltijd? We zoeken mensen die graag eigengemaakte soep, salade of hapjes (denk aan wraps) maken. Dit kun je in het aanmeldformulier laten weten of mail even naar Meet Me:  meetmevijfheerenlanden@gmail.comIets maken gebeurt in overleg met Meet Me. Kosten worden vergoed.