Mogelijk gestelde vragen

Wat voor mensen komen op de activiteiten af?

Mensen uit verschillende gebieden, verschillende opleidingniveaus, verschillende kerken, diverse leeftijden. 

Zijn er alleen maar singles?

Het grootste gedeelte van de Meet Me deelnemers is single, maar niet allemaal. Er zijn ook mensen die een relatie hebben en mensen die getrouwd zijn.

Let op: Meet me is geen datingplatform. Als je hier je man of vrouw tegenkomt is dat natuurlijk helemaal prima, maar dat is niet waar we ons op richten. 

 

Waar komen de mensen vandaan?

Het meerdendeel woont in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Er zijn ook mensen die redelijk in de buurt daarvan wonen. Elke activteit zijn er ook mensen die van (veel) verder weg komen, bijvoorbeeld uit Amsterdam, Den Haag, Zwolle, Ermelo, Driebergen. Waar je ook woont, je bent welkom!

 

Hoeveel mensen komen op een activiteit af?

Bij de meeste activiteiten komen er 20 tot 40 personen op af. Activiteiten die heel specifiek zijn (bv. boulderen of mountainbiken) kunnen het 10 tot 15 deelnemers zijn. Bij populaire activiteiten kan het deelnemersaantal oplopen naar 50 of zelfs 60 personen. Bij bijna elke activiteit staat op de site vermeld hoeveel mensen zich hadden aangemeld/zijn gekomen en hoeveel mannen en hoeveel vrouwen het waren of wat ongeveer de verhouding was..

 

Mag ik ook komen als ik ver van de Vijfheerenlanden en Alblasserwaard af woon?

Zeker! We zien dat mensen ook van ver weg naar onze activiteiten komen. Je bent zeker welkom!

 

In hoevere moet je christelijk zijn om te mogen komen?

We hebben voor het christelijke aspect gekozen vanweg de overeenkomende normen en waarden. Het gaat erom dat je er enige affectiviteit mee hebt. Als je bijvoorbeeld christelijk bent opgevoed, maar er nu niet veel meer mee doet, maar er niet negatief tegenover staat, ben je welkom. Ook als je twijfelt of God wel of niet bestaat bent je welkom. Als het christelijk geloof nieuw voor je is en je nog zoekende bent, ben je ook welkom.

 

Hoe strikt is de leeftijdsgrens?

De ondergrens hanteren we niet strikt. Als je begin 20 bent en wilt komen ben je van harte welkom.

We vragen je wel de bovengrens van 45 jaar te respecteren. Dit om het leeftijdsverschil voor de (eind) 20-ers niet te groot te maken.

 

Is het een datingsetting? Is men 'op zoek'?

Meet Me is zeker geen datingplatform! Tijdens de activiteiten heerst een ontspannen sfeer waarin iedereen met iedereen contact zoekt en praat. Er heerst geen 'op zoek' sfeer.

Tussen deelnemers onderling komen wel contacten tot stand, die leiden tot bijvoorbeeld een spelletjesavond.

Als je opzoek bent naar een partner en daarom naar de activiteiten wilt komen, dan verzoeken we je om via een ander weg op zoek te gaan naar een partner.

Als je het leuk vind om met andere christelijke leeftijdsgenoten wat leuks te doen en contacten op te doen, dan ben je welkom. En mocht je toch iemand tegenkomen die je graag beter wil leren kennen, dan staat het je vrij om hem/haar te benaderen.

 

Kent iedereen elkaar?  Is er sprake van groepsvorming?

Nee, niet iedereen kent elkaar en er is zeker geen sprake van groepsvorming.

We zijn een vrij nieuw netwerk, waardoor er elke maand weer nieuwe mensen van Meet Me horen. Bij elke activiteit zien we ook weer meerdere mensen die voor het eerst komen. Als je vaker komt zal je wel mensen gaan tegenkomen die je op een eerdere activiteit ook hebt gezien, maar ook weer veel nieuwe mensen.

 

Ik vind het moeilijk om (het eerste) contact te maken. Is dat een belemmering om te komen?

Nee, dat hoeft geen belemmering te zijn. Iedereen staat open om nieuwe mensen te ontmoeten en te spreken. Als jij het moeilijk vind om het eerste contact te maken, dan zullen er wel andere mensen zijn die het gesprek beginnen. We merken dat iedereen wel 'opgenomen' wordt in de groep en iedereen met iedereen praat.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb