Ontstaan

Meet Me is opgezet door een christelijke vrouw. Ze woont in de Vijfheerenlanden en is een 30-er. Ze heeft ervaring met het organiseren van kleine borrels en zo af een toe een kleine activiteit in het christelijke netwerk waarin ze omgaat.

 

Ze merkt dat er onder (sommige) christelijke singles behoeft is aan contact en gezelligheid met anderen. Daarnaast vindt ze het ook leuk om activiteiten te ondernemen. In de Vijfheerenlanden en omstreken is er, voor zover ze weet, geen kerkoverstijgend initiatief die dit biedt. Ze heeft daarom zelf het initiatief genomen om iets op te zetten.

 

Ze heeft er bewust voor gekozen om Meet Me niet onder een bepaalde kerkelijke vlag te hangen. Christenen vanuit allerlei kerkelijke gezindten zijn welkom.

 

Een jaar na de start van Meet Me bestaat het kernteam uit vier personen. Drie personen die activiteiten (gaan) organiseren, en één persoon die de posters maakt en de socials beheert. We zijn nog op zoek naar één of twee mensen die ook activiteiten willen organiseren.