Mountainbiken of Wandelen!

 

Hallo Sportieveling! 

Zaterdag 7 oktober gaan we mountainbiken met Meet Me bij de mooie Loonse en Drunense Duinen! Voor diegene die liever wandelt dan mountainbiket is dit ook mogelijk! Er zijn diverse routes die starten vanuit ons beginpunt. Overleg samen met je medewandelaars welke afstand je wilt gaan lopen.

Heb je nog nooit op een mountainbike gezeten? Geen paniek! Er zijn namelijk 2 routes. Er is 1 beginnersroute van 16 kilometer met weinig hoogtemeters. Dit moet voor de meesten goed te doen zijn. Voor degenen die wat meer uitdaging willen is er ook een route van 26km met meer hoogtemeters.  Deze laatste route wordt als middelzwaar afgegeven. Er zijn wel wat afkortmogelijkheden, om de moeilijkste punten te kunnen omzeilen.

Nadien is er de mogelijkheid om met elkaar een hapje te eten. 

Waar 

Verzamelpunt is de parkeerplaats van de Rustende Jager. Oude Bossche Baan 11, Biezenmortel. Je kunt hier gratis parkeren. Er zijn mogelijkheden om te carpoolen! (carpoollocaties worden later bekend gemaakt, dit hangt af van waar men vandaan komt).

Tijd 

13.30 uur verzamelen op de parkeerplaats van de Rustende Jager. We huren daar ook de moutainbikes. Tot 18:00u hebben we de tijd om de route af te leggen. Voor wie wil kan daarna nog gezamenlijk, op eigen kosten, eten in de Rustende Jager. 

Opgeven 

Tot en met 22 september via het opgave formulier: link

Kosten  

- Mountainbike huren: €26 voor het huren van een mountainbike, een helm (verplicht), een vignet om in het gebied te fietsen én een drankje. Nadien eten en drinken is op eigen kosten. 

- Eigen Mountainbike mee: €6 inclusief een drankje. Zorg wel dat je zelf online een vignet aanschaft via natuurmonumenten (dagpas €7, te koop via https://www.natuurmonumenten.nl/mtb/dagpas). Nadien eten en drinken is op eigen kosten. 

- Wandelen: €5 voor een drankje vooraf. Nadien eten en drinken is op eigen kosten 

Bedrag overmaken naar bankrekening welke na het invullen van het opgaveformulier wordt aangegeven onder vermelding van je naam. 

Meenemen  

Sportkleding (als je die hebt is een zeembroek voor het fietsen aan te raden), drinken (bidon), eventueel wat te eten voor onderweg.

 

Aanwezig

Mountainbikers: 16 (waarvan 9 vrouwen)

Wandelaars: 5 (waarvan 4 vrouwen)