Boulderen

Op zaterdagmiddag 19 maart gaan we boulderen met elkaar! En daarna kunnen we heerlijk uit eten!

 

Update dinsdag 15 maart: We gaan met zijn allen boulderen in 1 groep. Verzamelen tegen 14.30 uur bij de ingang van de boulderhal.

 

We gaan naar Boulderhal Zuidhaven in Utrecht Zuid, Vrieslantlaan 2. Daar zullen we een uur persoonlijke instructie en begeleiding krijgen en mag je ook vrij boulderen.  Eénmaal binnen mag je zo lang blijven als je wilt. Dus veel, weinig of geen ervaring, je kan sowieso je ei kwijt! Samen maken we het sportief gezellig!

 

Boulderhal Zuidhaven beschikt over een café waar verschillende drankjes, broodjes en snacks te koop zijn. Je mag uiteraard ook zelf een flesje water meenemen. Bij Zuidhaven kan je ook klimschoenen huren. Er zijn kleedkamers met douches aanwezig.

 

We gaan mogelijk in twee groepen boulderen. De eerste goep verzameld om 13.30 uur. De tweede groep verzameld tussen 14.15 en 14.30 uur bij de ingang van de boulderhal. Het tweede tijdstip gaat sowieso door. Het eerste tijdstip is afhankelijk van de groepsgrootte en van de wens van de deelnemers. De eerste groep zal waarschijnlijk een kleinere groep zijn, waardoor je meer persoonlijke begeleiding kan krijgen.

 

Zorg dat je optijd aanwezig bent. Als je met de auto komt, houdt dan rekening met het zoeken van een parkeerplek! Neem sportieve kleding, en als je geen klimschoenen huurt, schone sportschoenen (liefst met lichte zolen) mee.

 

Heb je nog (bijna) nooit geboulderd? Bekijken dan onderstaande twee video's over de veiligheidsinstructies en de valinstructies!! En er zijn uiteraard nog allerlei filmpje te vinden met tips en trucs.

- https://www.youtube.com/watch?v=Q7gPe34WUR8  (8 minuten)
- https://www.youtube.com/watch?v=GPu-zct3-bk   (2 minuten)

 

www.boulderhalzuidhaven.nl

 

Opgeven boulderen

Je kan je tot en met maandag 14 maart opgeven (en kosteloos annuleren). De kosten voor het boulderen bedragen 17,00 euro. Klimschoenen huren kost 3,50 euro. Via dit formulier kan je je opgeven voor het boulderen en de huur van klimschoenen.

Als je je opgeeft dien je:

Kennis te hebben genomen van de zwaarte en de risico’s van het boulderen.
Alle medische en conditionele bijzonderheden schriftelijk aan de organisator te melden.
Zich in staat achten deel te nemen aan het boulderen wat gezondheid en conditie betreft.
Fysiek in staat te zijn om mee te doen zonder zichzelf of anderen in gevaar te brengen.

 

Uit eten

Na het boulderen heb je de mogelijkheid om om 18.00 uur mee uit eten te gaan bij Restaurant ZINNIA. Daar kunnen we genieten van de heerlijke Aziatische keuken en hebben we keuze uit meer dan 100 kleine gerechten. Het is een All You Can Eat concept, inc dessert, voor 32 euro (excl. drinken).

Restaurant ZINNIA ligt op loopafstand van de Boulderhal. Voor diegene die niet gaan boulderen maar wel mee uit eten willen: het is met de bus, tram en auto heel goed te bereiken.

Je kan je voor het eten opgeven t/m maandag 14 maart via dit formulier. Er is gereserveerd voor maximaal 25 personen.

 

Opgaves

Boulderen:

12 personen. 3 vrouw, 9 man.

Eten:

17 personen, 9 vrouw, 8 man.

Maak jouw eigen website met JouwWeb