Startactiviteit

Op zaterdag 11 september 2021 is de eerste bijeenkomst van Meet Me. Het zou leuk zijn als jij er ook bij bent! We ontmoeten elkaar rond/bij een gezellige barbecue waarbij je makkelijk contact kan maken met elkaar.

Waar:

We zijn te gast op een mooie locatie tussen Schoonrewoerd en Hei-en Boeicop. Dit is een ideale plek voor een barbecue, want zelfs bij slecht weer kan deze doorgang vinden! Naast een binnenplaats is er ook een grote overkapping waar we bij regen of wind onder kunnen zitten. En als je het echt te koud vindt, is er ook de mogelijkheid om binnen te zitten.

Bereikbaarheid:

De barbecue vind plaats achter een witte boerderij. Het adres is Overboeicop 42 in Schoonrewoerd. De locatie is vanaf de A2 en de A27 met de auto in 5 tot 10 minuten te bereiken.

Met de bus kan je lijn 85 nemen. Deze rijdt tussen Utrecht en Leerdam. Je kan uitstappen bij bushalte Kortgerecht Blauwbijl in Schoonrewoerd. Vanaf de halte is het 1,7 km lopen, ongeveer 20 minuten.

Parkeren:

Achter is parkeerruimte voor ongeveer 20 auto's. Deze bereik je door langs de gebouwen te rijden, en aan het eind linksaf te slaan. Als de parkeerplaats vol is, kan je op het grasveld er achter parkeren. Bij nat weer heb je kans vast te komen zitten...

Parkeer jij je auto op zo'n manier dat er zoveel mogelijk ruimte over blijft?!

Voor je fiets is genoeg parkeerplek. :)

Let op de bordjes 'Niet Parkeren'. Dit geldt ook voor de fiets.

Opgeven en Kosten:

Je bent vanaf 17.00 uur welkom. Het zou fijn zijn als je er vóór 18.00 uur bent.

Je kan je opgeven via het opgaveformulier tot en met dinsdag 7 september. Klik daarvoor hier. Opgeven is niet meer mogelijk. Na betaling is je opgave pas definitief. De kosten voor deze barbecueavond, inclusief drinken, zijn (dankzij donatie) 15 euro.

Tot en met 7 september kan je kosteloos annuleren via de mail. Je krijgt dan je geld terug.

Covid:

De 1,5 meter regel is nog steeds van kracht!

Blijf je bij coronaklachten of na contact met een covidpositief persoon thuis?!

Kan je onverhoopt toch niet komen dan krijg je, als de kosten dit toelaten, je geld geheel of gedeeltelijk terug.

 

Deelnemers

Deelnemers: 21 personen (en 1 last minute annulering).

25-47 jaar. Gemiddelde leeftijd 34 jaar.

7 mannen, 14 vrouwen

Maak jouw eigen website met JouwWeb