Bowlingavond

Zaterdagavond 5 maart willen we gezellig gaan bowlen met elkaar.

 

We zijn te gast bij A15 Bowling in Gorinchem, Franklinweg 5. www.a15bowling.nl

Om 20.00 uur ben je welkom om samen een drankje te doen in de lounge.

Om 20.45 uur dien je uiterlijk binnen te zijn.

We gaan een uur de strijd aan met elkaar op de bowlingbaan.

Na het bowlen wacht er nog een bittergarnituur in de lounge op ons, en kunnen we onder het genot van één of meerdere drankjes nakletsen.

 

De kosten voor deze avond bedragen 16,50 euro, dit is inclusief drie dankjes en een klein bittergarnituurtje. Wil je graag een duurder wijntje, sterke drank, of een speciaal biertje, dan verzoeken we je om iets extra's te betalen. Dit mag vooraf, tijdens de avond (contant), of achteraf overgemaakt worden. Je mag er ook voor kiezen om 2 i.p.v. 3 drankjes te bestellen.

In de lounge kan je ook zelf nog drankjes kopen na het bowlen. :)

 

In verband met de huur van de bowlingbanen is het fijn als je je vroeg opgeeft. Je kan je tot en met maandag 28 februari opgeven. Er wordt voor 24 personen gereserveerd, 4 bowlingbanen. Als meer mensen zich opgeven wordt er gevraagd of er nog een baan beschikbaar is. Is dit niet het geval, dan kan je helaas niet mee.

Als het aantal deelnemers bijna het maximum bereikt, wordt dat op deze pagina vermeld. Geef je je (vroeg) op en kan je helaas toch niet mee? Je kan tot en met 28 februari annuleren en dan krijg je je geld terug.

Voor het opgaveformulier klik hier.

 

Deelnemers:

24 deelnemers (en 1 'covid-annulering'; man).

Jongste 26 jaar, oudste 47 jaar. Gemiddelde leeftijd 33-34 jaar.

10(11) man, 14 vrouw.