Steppen

Je kan je t/m dinsdag 14 juni 14.00 uur opgeven voor het kickbiken. Daarna op basis van beschikbaarheid van de steps.

 

Ps: Bang dat het druk is op de dijk? Die kunnen we ook vermijden! De route staat allerminst vast!

Ps: Bang dat je de hele middag aan het steppen bent en een lam been krijgt? We stoppen meerdere keren onderweg. Bij een terrasje of een bankje of gewoon ergens op een mooi plekje of als we het steppen even zat zijn. En als het warm weer wordt mag een duik in het water ook! Waar we de steppen huren zijn ook twee strandjes aan de Lek en er zijn ongetwijfeld meer plekken waar gezwommen kan worden in het waterrijke gebied van de Alblasserwaard.

Heb je vragen, mail naar meetmevijfheerenlanden@gmail.com

 

Op zaterdagmiddag 18 juni gaan we de mooie Alblasserwaard verkennen op een heuse kickbike. Een step met een groot voorwiel en een klein achterwiel. Hardstikke leuk en hip.

 

We starten onze tocht tussen Groot-Ammers en Streefkerk in. Ongeveer bij de veerpond naar Bergambacht. Van daaruit kunnen we naar Kinderdijk, bekend om zijn vele molens en historie. We kunnen ook juist de andere kant op naar één van het kleinste stadje van Nederland, Nieuwpoort, welke door de ANWB is uitgeroepen tot één van de mooiste vestingsteden van Nederland. Of we kiezen een andere route uit.

 

Onderweg steppen we over de dijk met mooie uitzicht over de Lek, passeren we authentieke boerderijen, komen we langs pitoreske dorpjes, rijden we over landweggetjes en genieten we van het landschap. De bestemming is niet ons doel, maar de weg ernaartoe is datgene waar we van gaan genieten.

 

Om 13.30 uur starten we onze tocht op de kickbike. Onderweg maken we ergens een stop om wat te drinken en even op adem te komen. Aan het eind van de middag worden we weer terug verwacht om onze moderne step in te leveren. Of je daarna naar huis gaat of dat je nog ergens een drankje doet en/of een hapje gaat eten, die keuze laten we aan jou over.

 

Om 13.15 uur verzamelen bij Solexverhuur Alblasserwaard, Bergstoep 42A in Streefkerk. De prijs voor deze middag is 18,50 euro, incl 1 drankje. Wil je mee rijden of ben je bereid om iemand mee te laten rijden, geef dit dan aan in het opgaveformulier. Opgeven en kosteloos annuleren kan tot en met maandag 13 juni. Opgeven kan via dit formulier.

 

Weersvoorspelling: 31 graden.

Deelnemers: 10 personen

Leeftijd 27-47 jaar, gemiddelde leeftijd 34 jaar

6 mannen, 4 vrouwen

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb