Tweede activiteit

De tweede activiteit van Meet Me wordt op zaterdagmiddag 16 oktober 2021 georganiseerd. We gaan een citygame, The Maze, in Gorinchem doen! Je kan je opgeven tot maandag 11 oktober 11.00 uur.

 

We starten met de citygame in de binnenstad van Gorinchem. We verzamelen om 14.00 uur bij de Wilhelminafontein op de Grote Markt. Mocht er een spatje regen vallen, dan staan we misschien onder een overdekt terras/overkapping rond het plein. ;)

 

Voor de citygame is de mogelijkheid om samen een lunch te nuttigen bij Lunchroom de Broodplank, Grote Markt 1. Na de citygame doen we gezellig een drankje met elkaar, waarna bekend wordt gemaakt welk team heeft gewonnen. Denk dus om je coronatoegangsbewijs!

 

Onderaan de pagina staat een formulier waarmee je je in 1 keer op kan geven voor de citygame én de lunch.

 

Wat houdt deze citygame in?

The Maze speel je in teams die tegen elkaar strijden om de winst. Eén team bestaat uit max. 5 personen. In precies 2,5 uur moet je uit de Maze zien te ontsnappen door 6 opdrachten uit te voeren die 6 escapecodes opleveren. Daarnaast zijn er ook nog listige bonusopdrachten. Elke opdracht is anders, maar allemaal zijn ze uitdagend en eisen ze alles van het team. Alleen juiste oplossingen leveren punten op en het team met de meeste punten wint The Maze 2.0!

De 6 opdrachten zijn:
1. The True Number: ontcijfer de boodschap en voer de opdracht uit.
2. Mindf*ck: welkom in de wereld van illusies.
3. The Magic Square: zoek het magische vierkant.
4. The Bulletin Board: los de eigenaardige formule op.
5. No Time 2 Lose: een cryptische puzzel waarbij alles draait om tijd.
6. Photoshoot: zoek de locaties waar de vreemde foto's zijn gemaakt.

De opdrachten bevinden zich op verschillende locaties. Met behulp van Google Maps loop je daar naar toe. Ieder team gebruikt hiervoor zijn eigen smartphone. Zorg dus dat je telefoon is opgeladen! De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer en ieder team heeft een andere route.

 

Opgeven Citygame

Je kan je opgeven voor de citygame tot maandag 11 oktober 11.00 uur. De kosten voor de citygame inclusief een drankje daarna, zijn 12,50 euro. Opgeven kan via deze link.

Wil jij je na de opgavetermijn nog opgeven? Mail dan naar meetmevijfheerenlanden@gmail.com. Dan wordt er gekeken of er nog plek is in een team en/of kom je op de reservelijst.

Wil je wel mee, maar weet je op 11 oktober nog niet of je kan, mail dan voor de opgavetermijn ook even en geef aan hoe groot de kans is dat je mee gaat/wat de reden is dat je je nog niet op kan geven.

Tot de opgavetermijn kan je kosteloos annuleren via de mail. Je krijgt dan je geld terug. Als je onverwachts toch niet kan komen en iemand anders (van de wachtlijst) neemt je plek in, dan krijg je ook je geld retour. Als de kosten het toelaten krijg je ook je geld terug. Meld dan wel dat je niet kan komen.

 

Opgeven Lunch

Voor de citygame willen we om 12.30 uur gezellig lunchen met elkaar. Zo kan je vast je mede- of tegenstanders leren kennen. ;) We willen gaan lunchen bij de Broodplank, Grote Markt 1, in Gorinchem. Helaas is reserveren daar niet mogelijk, maar we gokken erop dat er plaats voor ons is. Neem je coronatoegangsbewijs mee!

De kosten voor de lunch zijn 12,50 euro. Wil je een broodje wat duurder is dan 8 euro, of een duurder drankje, neem dan extra gepast contant geld mee (1 en 2 euro munten)! Als er toch geen plek voor ons blijkt te zijn, zoeken we een ander restaurant op. Hierdoor kunnen de kosten ook meer worden. Zorg hiervoor dus ook dat je extra contant gepast geld (muntstukken/5 euro briefje) mee neemt! Er worden geen tikkies verstuurd.

Klik hier voor de lunchkaart van de Broodplank.

Je kan je t/m vrijdag opgeven voor de lunch middels dit opgaveformulier. Kan je onverhoopt toch niet komen, dan krijg je je geld retour. Mail ons dan.

 

Opgeven Citygame en Lunch

Ga je met de citygame én de lunch mee, en heb je je nog niet voor 1 van beiden opgegeven? Dan kan je je via dit formulier voor beiden activiteiten in 1 keer opgeven. De kosten voor de citygame en lunch zijn 25 euro.

 

Tot zaterdag 16 oktober.

 

Je kan je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten of via facebook.

We hebben ook net een instagrampagina waarmee je ons kan volgen.

 

Deelnemers

Deelnemers: 18 deelnemers (en 1 'covid' annulering).

26-45 jaar. Gemiddelde leeftijd 33,5 jaar.

7 man, 12 vrouw.