Barbecue

Op zaterdag 16 september 2023 organiseren we weer een barbecue! Meet Me bestaat dan 2 jaar!

De afgelopen twee jaar hebben we in september zeer geslaagde barbecueavonden gehad. We zijn ook dit jaar weer te gast op dezelfde lokatie als de afgelopen twee jaar. We hopen jou, voor het eerst of weer, te zien bij de barbecue! Kom jij ook?

Waar:

We gaan barbecueën op een mooie locatie tussen Schoonrewoerd en Hei-en Boeicop. Dit is een ideale plek voor een barbecue, want zelfs bij slecht weer kan deze doorgang vinden! Naast een binnenplaats is er ook een grote overkapping waar we bij regen of wind onder kunnen zitten. En als je het te koud vindt, is er ook de mogelijkheid om binnen te zitten.

Bereikbaarheid:

De barbecue vind plaats achter een witte boerderij. Het adres is Overboeicop 42 in Schoonrewoerd. De locatie is vanaf de A2 en de A27 met de auto in 5 tot 10 minuten te bereiken.

Met de bus kan je lijn 85 nemen. Deze rijdt tussen Utrecht en Leerdam. Je kan uitstappen bij bushalte Kortgerecht Blauwbijl in Schoonrewoerd. Vanaf de halte is het 1,7 km lopen, ongeveer 20 minuten.

Check vóór opgave de/je ov verbinding!!!!!

Parkeren:

Achter is parkeerruimte voor ongeveer 20 auto's, dus probeer te carpoolen. Deze bereik je door langs de gebouwen te rijden, en aan het eind linksaf te slaan. Als de parkeerplaats vol is, kan je op het grasveld er achter parkeren. Bij nat weer heb je kans vast te komen zitten...

Parkeer jij je auto op zo'n manier dat er zoveel mogelijk ruimte over blijft?!

Voor je fiets is genoeg parkeerplek. :)

Let op de bordjes 'Niet Parkeren'. Dit geldt ook voor de fiets.

Opgeven en Kosten:

Je bent vanaf 17.00 uur welkom. Het zou fijn zijn als je er vóór 18.00 uur bent.

Wil je je eigen bord, beker en bestek meenemen?!

Je kan je opgeven via dit opgaveformulier tot en met maandag 11 september. (max 50 deelnemers, vol=vol) (Op 30 augustus 33 aanmeldingen.)

Na betaling is je opgave pas definitief. De kosten voor deze barbecueavond zijn 18 euro p.p.

Tot en met 11 september kan je kosteloos annuleren via de mail. Je krijgt dan je geld terug.

 

Deelnemers: 48 personen.

Iets meer vrouw dan man. 40/60. Alle leeftijden.

Maak jouw eigen website met JouwWeb