Bowlingavond

UPDATE 23 januari

Er zijn nog 0 plekken vrij. Als je mee wilt, geef je op via het opgaveformulier, dan kom je op de reservelijst. Met 60 personen verwachten we nog wel een last minute afmelding...

Iedereen gaat bowlen tussen 21.00 uur en 21.55 uur.

Welkom door de organisatie vanaf 20.00 uur.

 

Ook voor 45+ers!!

 

Zaterdagavond 27 januari gaan we weer bowlen met elkaar.

En deze keer mag je ook komen als je tussen de 45 en 59 jaar bent!!

 

We gaan bowlen bij A15 Bowling in Gorinchem, Franklinweg 5. www.a15bowling.nl

De groep wordt in tweeen gesplitst op basis van de leeftijd. We gaan bowlen van 21.00 tot 21.55 uur. Welkom vanaf 20.00 uur. Aanwezig uiterlijk om 20.30 uur. Je kunt vooraf nog even een drankje doen in de lounge. Na het bowlen praten en drinken we gezellig na in de lounge.

 

Kosten en opgeven

De kosten voor deze avond bedragen 19,00 euro. Dit is inclusief drie dankjes (fris, bier of wijn) en een bittergarnituur. Je kunt zelf aan de bar meer drankjes kopen.

 

We willen je vragen om je twee weken van te voren op te geven, dus tot en met 12 januari. Tot dan hebben we de tijd om de bowlingbanen af te zeggen, als we niet alle banen vol krijgen.

 

Op de avond zelf krijgt je drie muntjes voor het drinken. Kom je deze bij binnenkomst even halen? Muntjes die je over hebt kan je aan iemand anders of de organisatie terug geven.

 

 Je kan je via dit opgaveformulier opgeven.

 

Waarom zijn 45+ers nu welkom?

We merken dat er ook 45+ers zijn die naar de Meet Me avonden willen komen. Als organisatie is het niet haalbaar om extra activiteiten te organiseren. We hopen door nu 40+ers bij elkaar te brengen dat er 1, 2 of 3 deelnemers zijn die ook activiteiten voor 40+ers willen organiseren. Dit kan bijvoorbeeld ook een simpele wandeling zijn.

Dus denk er over na of je dit wilt!! Mail of vraag de organisatie!