Mountainbiken

Hallo Sportieveling! 

Zaterdag 8 oktober gaan we mountainbiken met Meet Me bij de mooie Loonse en Drunense Duinen!

Heb je nog nooit op een mountainbike gezeten? Geen paniek! Er zijn namelijk 2 routes. Er is 1 beginnersroute van 16 kilometer met weinig hoogtemeters. Dit moet voor de meesten goed te doen zijn. Voor degenen die wat meer uitdaging willen is er ook een route van 26km met meer hoogtemeters.  Deze laatste route wordt als middelzwaar afgegeven. Er zijn wel wat afkortmogelijkheden, om de moeilijkste punten te kunnen omzeilen.

Waar Verzamelpunt is de parkeerplaats van de Rustende Jager. Oude Bossche Baan 11, Biezenmortel. Je kunt hier gratis parkeren. Er zijn mogelijkheden om te carpoolen! (carpoollocaties worden later bekend gemaakt, dit hangt af van waar men vandaan komt).

Tijd 13.30 uur verzamelen op de parkeerplaats van de Rustende Jager. We huren daar ook de moutainbikes. Tot 18:00u hebben we de tijd om de route af te leggen. Voor wie wil kan daarna nog gezamenlijk, op eigen kosten, eten in de Rustende Jager. 

Opgeven tot en met 1 oktober via het opgave formulier: klik hier.

Kosten  

- Mountainbike huren: €25 voor het huren van een mountainbike, een helm (verplicht), een vignet om in het gebied te fietsen én een drankje.

- Eigen Mountainbike mee: €5 inclusief een drankje. Zorg wel dat je zelf online een vignet aanschaft via natuurmonumenten (dagpas €6, te koop via https://www.natuurmonumenten.nl/mtb/dagpas).

Bedrag overmaken naar bankrekening welke na het invullen van het opgaveformulier wordt aangegeven onder vermelding van je naam. LET OP: ANDER REKENINGNUMMER DAN ANDERS.

Meenemen  Sportkleding (als je die hebt is een zeembroek aan te raden), drinken (bidon), eventueel wat te eten voor onderweg.

 

Aantal deelnemers: 14 personen.

Jongste: 28 Oudste: 43  5 vrouwen, 9 mannen.